Advarsel: strtotime (): Det er ikke sikkert at stole på systemets tidszone indstillinger. Du * påkrævet * at bruge indstillingen date.timezone eller date_default_timezone_set () funktion. Hvis du har brugt nogen af ​​disse metoder, og du stadig får denne advarsel, du højst sandsynligt stavet forkert tidszone identifikator. Vi valgte tidszone "UTC" for nu, men du indstille date.timezone at vælge din tidszone. i /home/sportsroid/public_html/wp-includes/link-template.php on line 113

Advarsel: dato (): Det er ikke sikkert at stole på systemets tidszone indstillinger. Du * påkrævet * at bruge indstillingen date.timezone eller date_default_timezone_set () funktion. Hvis du har brugt nogen af ​​disse metoder, og du stadig får denne advarsel, du højst sandsynligt stavet forkert tidszone identifikator. Vi valgte tidszone "UTC" for nu, men du indstille date.timezone at vælge din tidszone. i /home/sportsroid/public_html/wp-includes/link-template.php on line 138

Saint Patricks Day Hotties

17 marts, 2009 af MarkM

College is awesome!

Ja, det er den tid på året, hvor vi alle kan få beruset og lave en masse støj. Jeg ønskede at være sikker på at sende nogle Hotties for St. Patricks dag til alle jer hooligans at se. Så her er nogle billeder for dig at nyde, mens du drikker din grønne øl!

Yep I wish all the girls looked like that!

Yep Jeg ønsker alle pigerne lignede det!

St Pattys day on my street!

St Pattys dag på min gade!

I like that shirt

Jeg kan lide

Nice...right?

Rart ... right?

I like beer

Jeg kan lide bi, men Corona på st patty s? kommer på manden!

She has the spirit!

Hun har ånden!

Yeah Ill have another please!

Ja, jeg vil have en anden tak!

Nice picture ladies!

Flot billede damer!

I had to throw this one in. Look at his face. This is what this holiday is all about. Its funny and priceless all at the same time!

Jeg var nødt til at smide denne ene i. Kig på hans ansigt. Det er, hvad denne ferie handler om. Det er sjovt og uvurderlige alle på samme tid!

Can you feel the love? I cant I am not drunk enough yet!

Kan du mærke den kærlighed? Jeg kan ikke jeg ikke drukket nok endnu!

That is just awesome!

Det er bare awesome!

Quickly someone cut that bow and drink that Stout!

Hurtigt nogen klippe, at bue og drikker at Stout!

Kommentarer

2 Svar til "Saint Patricks Day Hotties"

  1. Ricky Davis Jr. på 17 Marts 2009 03:07

    Jeg elsker denne gade billede. Mad snavset. Jeg vil vædde på der er ligesom over 500 bukke i glasflasker mand. Jeg vil genbruge alt det man!

  2. AlexV på 17 mar 2009 15:33

    Disse piger er smukke!

Du er velkommen til at efterlade en kommentar ...
og åh, hvis du ønsker en pic at vise med din kommentar, gå få en Gravatar !