Advarsel: strtotime (): Det er ikke sikkert at stole på systemets tidszone indstillinger. Du * påkrævet * at bruge indstillingen date.timezone eller date_default_timezone_set () funktion. Hvis du har brugt nogen af ​​disse metoder, og du stadig får denne advarsel, du højst sandsynligt stavet forkert tidszone identifikator. Vi valgte tidszone "UTC" for nu, men du indstille date.timezone at vælge din tidszone. i /home/sportsroid/public_html/wp-includes/link-template.php on line 113

Advarsel: dato (): Det er ikke sikkert at stole på systemets tidszone indstillinger. Du * påkrævet * at bruge indstillingen date.timezone eller date_default_timezone_set () funktion. Hvis du har brugt nogen af ​​disse metoder, og du stadig får denne advarsel, du højst sandsynligt stavet forkert tidszone identifikator. Vi valgte tidszone "UTC" for nu, men du indstille date.timezone at vælge din tidszone. i /home/sportsroid/public_html/wp-includes/link-template.php on line 138

Blue Jackets For Real; Konference On Notice

November 9, 2009 af Big Tony

blue jackets away Blue Jackets For Real; Conference On Notice
Efter 16 spil Columbus Blue Jackets er 9-5-2 hvilket giver 20 point, hvilket er toppe i den centrale afdeling. Forhåbentlig vil denne god start viser alle de tvivlere, at Columbus er et godt hold, og at sidste år var ingen lykketræf. Mange troede de overgået primært på grund af den utrolige spil af Steve Mason, der udbudt ekstraordinære numre. Selv om det er rigtigt, at Mason stjal en masse spil til Jakker, hidtil i år hans tal har været gennemsnitlige i bedste. Mason sikkert har været solid, men ikke spektakulær og som et resultat Rick Nash og virksomheden har behov for at intensivere og de har gjort netop det. Nash er tal har været stjernernes (22 pts fra 11 mål og 11 assists), men resten af ​​holdet har været underwhelming sammenlignet med hensyn til de enkelte numre. Ikke desto mindre er antallet af de næste fem regnskabsførerne om holdets points listen er temmelig godt for en gruppe af fem (Vermette, Voracek, Chimera, Umberger og Brassard) har en kombineret 54 point. Disse tal er så imponerende, fordi det betyder, at det er ikke bare en linje at sætte op alle de numre, som ikke tillader et team til at fokusere på at stoppe en linje. Det giver også fyre til at have en off night (måske bortset fra Nash), og ikke har det ondt holdet for meget, fordi andre kan afhente slap.

Selv om deres rekord er god og scoring numre er solid Blue Jackets er nødt til at få Steve Mason til at optrappe sit spil bare en smule. Som de står lige nu Columbus er godt nok til at gøre playoffs med en komfortabel margin, men hvis Mason ikke stiger til et andet niveau kommer playoff gang er det usandsynligt, at Columbus vil se forbi runde én. Byrden er ikke alene på Mason, fordi der er fem andre spillere, der har brug for at spille forsvar foran sig, især når det kommer til straf drab. Der er masser af tid tilbage i sæsonen for de jakker til at forbedre som et team, bør det ske på trods hvor god Western Conference er alle bør være på varsel, at Columbus er for real.

Kommentarer

Et svar på "Blå Jakker For Real; Konference On Notice "

  1. Big Tex på nov 9, 2009 08:39

    Du har ret, Big Tony: The Blue Jackets ER for alvor. Mason (og forsvaret foran ham) kæmpet for et par uger, men nu, Hejda er tilbage i lineup og Mason er en forbedring med hvert spil, bliver Columbus hurtigt ved at blive en kraft, man kan regne med. Mens jeg forventede dem til at vende tilbage til slutspillet i denne sæson, har jeg ikke se dem sidde på toppen af ​​Central Division næsten 20 spil i sæsonen.

Du er velkommen til at efterlade en kommentar ...
og åh, hvis du ønsker en pic at vise med din kommentar, gå få en Gravatar !