Advarsel: strtotime (): Det er ikke sikkert at stole på systemets tidszone indstillinger. Du * påkrævet * at bruge indstillingen date.timezone eller date_default_timezone_set () funktion. Hvis du har brugt nogen af ​​disse metoder, og du stadig får denne advarsel, du højst sandsynligt stavet forkert tidszone identifikator. Vi valgte tidszone "UTC" for nu, men du indstille date.timezone at vælge din tidszone. i /home/sportsroid/public_html/wp-includes/link-template.php on line 113

Advarsel: dato (): Det er ikke sikkert at stole på systemets tidszone indstillinger. Du * påkrævet * at bruge indstillingen date.timezone eller date_default_timezone_set () funktion. Hvis du har brugt nogen af ​​disse metoder, og du stadig får denne advarsel, du højst sandsynligt stavet forkert tidszone identifikator. Vi valgte tidszone "UTC" for nu, men du indstille date.timezone at vælge din tidszone. i /home/sportsroid/public_html/wp-includes/link-template.php on line 138

Mad'Nuff Mock Udkast: Tag picks og tælle em

April 25, 2009 af MadisonMadnuff

nfl draft MadNuff Mock Draft: Take the picks and count em

1: Lions: Matt Stafford- Løverne vil have et frnchise quarterback, der kan også være over for holdet, Matt arm matcher godt med Calvin Johnson.

2: St Louis: Jason smede- Rams lige sluppet af en sikker brand Hall of Famer, de er på udkig efter hans afløser.

3: høvdinge: Eugene Monroe: Kansas har flere huller end den fineste schweizisk ost, deres start ved at finde nogen til at beskytte Cassel, men de kunne tage nogen.

4: Seattle: Mark Sanchez: på udkig efter den næste Hasselback type, Mark Sanchez er den perfekte pasform til en hvad der virkelig er et solidt hold.

5: Clevend: Aaron karry: Celvend visse huller at fylde, men de har en stor tid reciever og to potentielle udgangspunkter QB s de vil forsvar og Curry vil gøre underværker bag Shuan Rogers.

6: Cinncinntai: Andre Smith: Bengals har brug for hjælp på forsvar, men de kan ikke passere op en fyr som dette.

7: Oakland: Jeremey Macklin: Macklin er den næstbedste modtager i udkastet, men hans hastighed er hvad Al Davis lide, ville det gøre raiders lovovertrædelse ekstremt hurtigt.

8: Jacksonville: Micheal Crabtree: Dette er en no brainer for Jags, der har ingen recivers forladt, Crabtree er min mest sikker pick i udkastet.

9: Green Bay: BJ Raji: denne fyr bør være en top fem pluk men ting sker med Green Bay flytter til 3-4 de ønsker en solid forankring.

10: San Francisco: Brian Orakpo: Singeltary ønsker at bygge et solidt forsvar for at gøre det lettere for den lovovertrædelse Orakpo giver dem pass rush og alsidighed, de behøver.

11: Buffalo: Micheal Oher: de fik bare ride deres pro-bowl tackle og det er tid til at erstatte ham.

12: Denver: Tyson Jackson: Alle ved, at de lovovertrædelser, var ikke problemet i Denver.

13: Washington: Aaron Maybin: Jason Tayler ikke panorere de er stadig på udkig efter den dominerende pass rusher.

14: NR: Chris Beanie Wells: De har brug for en pro stil tilbage for at hjælpe, at høj powered forbrydelse vil han være stor i NO

15: Houston: Malcom Jenkins: Meget alsidig spiller vil give forsvaret at gøre mere, når han bliver akklimatiseret til NFL.

16: San Diego: Rey Maulauga: Dette fungerer ud godt en fantastisk tilføjelse til en soild forsvar, og han spillede på USC.

17: NY Jets: Hayward-Bey: Jets har en masse spørgsmål om forbrydelse, men modtager er den mest umiddelbare bekymring.

18: Denver: Brian Cushing: Stor fysisk tilstedeværelse i midten igen Denver går forsvar.

19: Tampa Bay: Peria Jeffy: Tampa altid kan lide at gå til den bedste fyr til rådighed

20: Detroit: Ehen Brittan: Du skal have en fyr til at beskytte franchisen ret?

21: Philadelphia: Knowshawn Moreno: Philadelphia har brug for en fyr til at få de korte værfter vil være en stor komplet til Westbrooke

22: Minnesota: Hakeem Nicks: En temmelig fast hold har brug for en stor target-modtager, men de kunne gå quarterback her.

23: New England: Connor Barwin: dette er den alsidige spiller Bill elsker.

24: Atlanta: Clay Matthews: Hvis de ikke fik Tony G de ville have gik TE her, men nu er de har brug for forsvar.

25: Miami: Larry engelsk: parcells vil elske denne fyr en sand fodboldspiller, der vil sørge for op D.

26: Baltimore: James Lauranitis: En perfekt erstatning for Bart Scott og vil spille langs siden en fremragende lærer.

27: Indianapolis: Brian Robiskie: Indy har ikke brug for meget hjælp, men han er den bedste spiller på brættet.

28: Buffalo: Brandon Pettigrew: De har lige fået at denne fyr er en stor atlet og godt hjælpe Gratis at op ved at forårsage mis-kampe.

29: NY Giants: Percy Harvin: Giants brug for en stor tid modtager, men det er alt der er tilbage.

30: Tennessee- Kenny Britt: Stor modtager, der kan gå op og få Tennessee mangler det.

31: Arizona: Donald Brown: Kan være en stor stjæle dette sene i udkastet perfekt pasform for Cardinals lovovertrædelse.

32: Pittsburgh: Vonte Davis: The Steelers behøver ikke meget Vonte er den bedste spiller på brættet, og de ​​er stadig på udkig efter McFaddens udskiftning.

Kommentarer

Du er velkommen til at efterlade en kommentar ...
og åh, hvis du ønsker en pic at vise med din kommentar, gå få en Gravatar !